1389yas
با لبخندوارد شوید 
قالب وبلاگ
دلایل اهمیت ترکیب بندی در عکاسی

عکاسی یکی از اشکال جذاب و مفرح هنر است که افراد زیادی مبادرت به انجام آن می کنند. به دلیل اشکال هنری گسترده ای که در این رشته وجود دارد در هر شات می تواند شامل صحنه های منحصر به فردی باشد. مردم سراسر دنیا نتایج شگفت انگیز پس از عکاسی تحسین می کنند. آیا می دانید چه چیزی باعث می شود عکس ها برجسته و جذاب شوند. این به دلیل ترکیب عکاسی است که هر کس واجد آن است. در حقیقت اگر شما عکسی بگیرید که ترکیب بندی عکاسی در آن وجود نداشته باشد کار بیهوده ای انجام داده اید. شما نمی توانید بدون وجود این عنصر یک عکس کاملا زیبا بگیرید. تکنیک های ترکیب بندی عکاسی زیادی وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد اما این خلاقیت و اصلاحات و تغییرات عکاس است که باعث منحصر به فرد شدن نتیجه می شود. برای درک بهتر اهمیت ترکیب عکاسی، در ادامه مزایای آن را بر خواهیم شمرد.

1. باعث جذاب تر شدن عکس می شود


برچسب‌ها: نکات مهم عکاسی, اموزش
ادامه مطلب
[ جمعه دوم اسفند 1392 ] [ 20:2 ] [ maryam ]

LED:

این اصطلاح از "دیود ساطع کننده نور" یا Light Emitting Diode برگرفته می شود. آخرین تکنولوژی

در ساخت تلویزیون ها یا به عبارت دیگر، " نسخه پیشرفته صفحات LCD، " LED ها هستند.

صفحات LED به جای لامپ های فلوئورسنت کاتدی سرد که در صفحات LCD از آن ها استفاده می شود،

از نور پس زمینه دیود ساطع کننده نوری استفاده می کنند.

تفاوت lcd و led

اجزای یک نمایشگر LED با تابلوی LCD


برچسب‌ها: تلویزیون ال ای دی
ادامه مطلب
[ پنجشنبه بیست و پنجم خرداد 1391 ] [ 22:57 ] [ maryam ]

۱- چگونه می توان یک تخم مرغ تازه و کهنه را از یکدیگر تشخیص داد ؟

اگر یک تخم مرغ تازه را در ظرف آبی وارد کنیم در میان آب غرق می‌گردد در حالیکه یک تخم مرغ کهنه بر سطح آب شناور می‌ماند.

۲- دلیل شناور ماندن تخم مرغ کهنه بر سطح آب چیست ؟

دلیل این شناوری رشد کیسه هوایی تخم مرغ در اثر گذشت زمان و تبخیر آب تخم مرغ از آن است.

۳- چرا گاهی اوقات تخم مرغ به سختی پوست کنده می‌شود ؟

این خود دلیلی بر تازگی تخم مرغ است ، اگر این تخم مرغها را به مدت یک هفته تا ۱۰ روز در انبار نگهداری نمایند بعد از پختن معمولا" راحت تر پوست کنده می‌شوند.

۴- چرا بعضی از تخم مرغها دارای یک حلقه سبزرنگ به دور زرده خود می‌باشند ؟

علت تشکیل این حلقه ترکیب آهن و گوگرد موجود در تخم مرغ می‌باشد.

۵- آیا تخم مرغهای دارای این حلقه های سبزرنگ را می‌توان مصرف نمود ؟

بلی ، زیرا این حلقه ها دلیلی بر امر خرابی تخم مرغ نیست و اثری بر ارزش غذایی آن ندارد.


ادامه مطلب
[ چهارشنبه بیست و یکم مهر 1389 ] [ 19:42 ] [ maryam ]



اگر از مایکروفر استفاده میکنید و اگر از سوختگی با آب جوش میترسید حتما این مطلب را بخوانید

یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد. (کاری که قبلا بارها انجام داده بود) دقیقا نمیدانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد اما او به من گفت که قصد داشته آب بجوش بیاید. وقتی که دستگاه خاموش میشود، ایشان لیوان محتوی آب را از مایکروفر خارج میکند. او میگوید وقتی لیوان را برداشتم آب نمی جوشید، اما بلافاصله تمام آب داخل لیوان بصورت انفجاری به صورتش پاشیده شد و لیوان سالم و خالی در دستش باقی ماند تا زمانی که او لیوان را زمین انداخت. تمام صورتش تاول زد و دچار سوختگی درجه یک و دو گردید، به گونه ای که ممکن است جای زخمها بر صورتش بماند. همچنین ممکن است بخشی از بینایی چشم چپ ایشان از دست برود.

زمانی که ایشان در بیمارستان بود، پزشک معالج ایشان گفت که موارد دیگری مشابه اتفاقی که برای ایشان افتاده مشاهده کرده است و هیچگاه نباید آب خالص را به تنهایی در دستگاه مایکروفر قرار داد.
اگر قصد گرم کردن به این روش را داریم باید حتما چیزی درون لیوان قرار داده شود تا انرژی کسب شده توسط آب پخش گردد. مثلا یک همزن چوبی یا چای کیسه ای یا چیز دیگر. اما به هر حال بهترین راه جوش آوردن آب استفاده از کتری است و نه مایکروفر.

توضیح: یکی از افرادی که این مطلب را توسط ایمیل دریافت کرده گویا برای تایید صحت مطلب فوق به شرکت جنرال الکتریک طی ایمیلی آن را گزارش میدهد.
پاسخ شرکت جنرال الکتریک: از تماس شما متشکریم. خیلی خوشحال میشوم که بتوانم به شما کمکی کنم. ایمیلی که شما دریافت کردید صحیح است. آب یا هر مایعی که اشعه ی مایکروویو کسب میکند و به دمای جوش میرسد الزاما همیشه به حالت جوشش حباب نمایان نمیشود (و قل قل نمیکند). بلکه ممکن است دمای بسیار زیادی کسب کند اما همچنان بیحرکت و بدون حباب بماند و قل قل نکند.
مایع یا آبی که دمای فوق العاده زیاد را توسط امواج مایکروویو کسب میکند ممکن است پس از حرکت دادن و یا هم زدن و یا مثلا قراردادن چای کیسه ای در آن به حالت ظاهری جوشیدن برسد و قبل از آن هیچ نشانه ای از جوشیدن و دمای بالا از خود نشان ندهد. برای جلوگیری از این اتفاق و جلوگیری از صدمه دیدن هرگز هیچ مایعی را به اندازه یک لیوان، بیشتر از دو دقیقه در مایکروفر قرار ندهید. همچنین بعد از خاموش شدن مایکروفر اجازه دهید سی ثانیه مایع همچنان در مایکروفر باقی بماند و آن را قبل از سی ثانیه بیرون نیاورید!
[ جمعه دوازدهم شهریور 1389 ] [ 17:50 ] [ maryam ]

                    درمان نفخ شکم

کاهش نفخ و شکمی صاف

اگر از داشتن نفخ دائم شکم رنج می برید و همچنین مایلید که شکمی صاف داشته باشید توصیه می کنیم که این مقاله را مطالعه فرمایید. در زیر چند نمونه از غذاها که باید برای پیشگیری از ایجاد نفخ از خوردن آنها اجتناب نمایید، ذکر شده است. نکته دیگر اینکه متخصصین تغذیه به کسانی که می خواهند شکمی صاف داشته باشند توصیه می کنند که اگر از ایجاد نفخ جلوگیری نمایند تا حدود ۵/۳ کیلوگرم از وزن خود را کاهش می دهند و شکم متناسب تری نیز خواهند داشت.
۱- نمک
از مصرف بیش از اندازه نمک پرهیز کنید. همچنین از مصرف غذاهایی که به صورت کنسروی با نمک فراوان فرآوری شده اند نیز پرهیز نمایید زیرانمک موجود در این غذاها باعث بیشتر آب می شود و درنتیجه میزان تجمع آب در بدن شما افزایش می یابد و حالت خمودی و کسالت به همراه پف کردگی و افزایش وزن ایجاد می گردد.
۲- کربوهیدرات ها
کربوهیدراتهای مانند (برنج،نشاسته ها،نان،قندها…) به عنوان منبع اصلی تولید انرزی در بدن می باشند اما نباید بیش از اندازه مصرف شوند زیرا درصورت عدم فعالیت مناسب و کافی و یا ورزش، این مواد به صورت گلیکوژن در عضلات ذخیره و هر گرم گلیکوژن حدود ۳ گرم آب جذب می کندو در نهایت شما دچار افزایش وزن می شوید.
۳- سبزیجات خام
نصف پیمانه هویج پخته شده برابر یک پیمانه هویج خام حاوی مواد غذایی لازم است اما هویج پخته حجم کمتری را در معده اشغال می نماید و هضم آن نیز آسانتر استو در نتیجه از ایجاد نفخ در دستگاه گوارش شما جلوگیری می کند. اگر شما جزو کسانی هستید که با مصرف سبزیجات خام دچار نفخ شدید می شوید ،توصیه می شودکه حتما از سبزیجات پخته یا بخارپز استفاده نمایید.
۴- غذاهای نفاخ
برخی از غذاها به خودی خود در دستگاه گوارش ایجاد گاز می کنند مانند: گل کلم،کلم،کلم بروکلی،کلم فندقی،بروکلی،پیاز، فلفل و مرکبات.
۵- آدامس جویدن
هنگامی که آدامس می جوید باعث می شود که هوای زیادی را ببلعید و این هوا در روده های شما به دام می افتد و به تدریج سبب نفخ بیشتری می شود.
۶- غذاهای سرخ کردنی
غذاهای چرب و سرخ کردنی خیلی دیرتر و سخت تر هضم می شوند و باعث احساس سنگینی و دم در شما می کنند. البته منظور ما این نیست که اصلا غذاهای چرب یا سرخ کرده نخورید، بلکه باید به نوع روغنی که استفاده می نمایید توجه بیشتری کنید. برای پخت بهتر است از روغنهایی مانند روغن زیتون و روغن آرکادو استفاده نمایید.
۷- غذاهای تند و تیز
ادویه های مانند فلفل،جوز،میخک،پیاز و سیر، خردل و… در برخی از افرادسبب تحریک معده و درنهایت تشدید نفخ می شود که بایداز مصرف بیش از اندازه آنها پرهیز کنند.
۸- نوشابه های کربوهیدراتی و اسیدی
از مصرف نوشابه هایی که حاوی قند فراوان هستند و یا نوشیدنی هایی مانند قهوه، الکل، چای و آب میوه های مرکبات به مقدار فراوان خودداری نمایید بهتر است یک رژیم غذایی مناسب را انتخاب نمایید و از موادی که در بالا ذکر شد در حد تعادل و کم، مصرف نمایید تا مشکل شما که نفخ و افزایش وزن است به راحتی حل شود.

[ جمعه بیست و نهم مرداد 1389 ] [ 15:40 ] [ maryam ]
زهرا عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را باید داشته باشد.

وی گفت: وعده سحری می تواند شامل انواع مختلف پلو ها و انواع خورشت ها باشد.

همچنین مصرف سبزی ها و سالاد در سحری برای کاهش احساس تشنگی بسیار مؤثر است.

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافه کرد: حداقل سالادی که می توان تهیه کرد، سالاد خیار و گوجه فرنگی است که می توان با افزودن کمی هویج یا جوانه گندم و ماش به ارزش غذایی آن اضافه کرد.

عبدللهی گفت: بهترین سبزی که می توان به عنوان سالاد در سحر مصرف کرد، کاهو است.

این سبزی در مقایسه با سایر سبزی ها از آب بیشتری برخوردار است و به همین دلیل می تواند از احساس تشنگی در طول روز بکاهد.

وی افزود: فیبر بالای کاهو مانع ابتلای روزه داران به یبوست می شود. مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود.

زیرا مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قند خون می شوند.

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافه کرد: مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری موجب می شود، شخص زودتر گرسنه شود.

[ پنجشنبه بیست و یکم مرداد 1389 ] [ 17:41 ] [ maryam ]


 ۱-شستشوی بینی با آب نمک میتواند به حفظ سلامتی و پیشگیری از آلرژی کمک کند

۲-سگها میتوانند سرطان و قند پایین خون را استشمام کنند.


۳-افرادی که از در نزدیک به آشپزخانه عبور میکنند ۱۵% بیشتر تمایل به خوردن دارند.


۴-احتمال حمله قلبی در روز اول کاری،سه روز بعد از تشخیص آنفلوانزا و یا عفونت تنفسی بیشتر است:


۵-بر خلاف یک شایعه جدید، شما نمیتوانید با ﻛﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﺗﺎن برنزه شوید.


۶-افراد چاق ۴۸۵ دلار برای لباس، ۸۲۸ دلار برای صندلی اضافه هواپیما و ۳۶ دلار برای بنزین، بیشتر از همتایان لاغر خود هزینه میکنند.


۷-افراد سیگاری چهار برابر بیشتر از غیر سیگاریها از اضطراب بعد از خواب شبانه شکایت میکنند.


۸-میوه‌ها و سبزیجات ممکن است بدن انسان را در تولید آسپرین خودش،کمک کند(با دریافت بنزوییک اسید، که یک ماده طبیعی در آنها است)


۹- یک چرت بیست دقیقه ای میتواند در هوشیاری ،بالا بردن حوصله و افزایش بهره وری شما کمک کند.


۱۰-ظرف‌شویى آشپزخانه کثیف‌تر از حمام است( به طور معمول بیش از پانصد هزار باکتری در هر اینچ مربع فاضلاب آن وجود دارد)


۱۱- از پنج دکتر انگلیسی چهار نفر به اندازه کافی کار نمیکند.


۱۲- جوش شیرین به سفیدی دندانها، سیر به درمان پای ورزشکاران و عسل به تسکین خماری میتوانند کمک کنند.


۱۳-استفاده از یک برنامه غذایی میتواند تلاش برای کم کردن وزن را دو برابر کند.


۱۴-ورزش منظم میتواند خطر سرطان در زنان را کاهش دهد اما اگر زنان خواب کافی نیز داشته باشند.


۱۵-تماشای خودتان در آینه در هنگام کار با تردمیل(دستگاه دو خانگی) میتواند انجام آن را آسانتر کند.


۱۶-ذرات دود چسبیده به سیگاریها و ماندن در اتاقی که آنجا سیگار کشیده اند خطر ابتلا به سرطان در کودکان را افزایش میدهد.


۱۷-قدم زدن بر خلاف جهت باد،در آب و همراه با کوله پشتی پنجاه برابر بیشتر از راه رفتن عادی کالری میسوزاند.


۱۸-یک (متخصص در امور جنسی) میتواند از بررسی طرز راه رفتن یک زن به پیشینه ارگاسم وی پی ببرد و نیز مردان،زنانی که رنگ قرمز (رنگ گرم) می پوشند را جذاب تر از زنانی که رنگهای سرد مثل آبی و سبز میپوشند، میابند.



۱۹-”سندرم لهجه بیگانه” و “سندرم سر انفجاری” واقعا وجود دارند اما بسیار نادر اند.(در سندرم سر انفجاری فرد در سر خود صداهایی عجیب و غیر قابل توضیح احساس میکند)



۲۰-به نظر نمی رسد ویتامینها به سرطان و بیماری قلبی زنان مسن کمک کند.



۲۱-برخی مردان بعد از انزال، ناخوشی و سردرد‌ و عطسه را تجربه میکنند( افزایش فعالیتهای عصبی در حین ارگاسم عامل سر درد است).


۲۲-استفاده چند باره از پاک کننده های میکروب و جرم میتواند باکتریها را پخش کند.


۲۳-سوپ جو ،مرکبات و عسل شوق جنسی و باروری شما را افزایش میدهد
[ چهارشنبه سیزدهم مرداد 1389 ] [ 21:55 ] [ maryam ]


 

 عسلچربی های اطراف قلب را آب می کند

عسل یك واژه عربی است كه در فارسی آن را انگبین می‌گویند و عبارت است از شهد گل‌ها كه زنبور عسل توسط خرطوم كوچك خود آن را مكیده و از راه دهان به كیسه بسیار كوچك خود موسوم به كیسه عسلی وارد می‌كند. وقتی میزان شهد جمع‌آوری شده به حدود "40" میلی‌گرم رسید، گل‌ها را رها كرده و به سمت كندو پرواز می‌كند. جالب اینكه برای تهیه یك كیلو عسل، زنبور باید شهد "20" میلیون گل را جمع و به كندو حمل كند. جالب‌تر این است كه زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی كه مشغول جمع آوری شهد یك گل است، روی سایر گل‌ها نمی‌نشیند.


ادامه مطلب
[ شنبه بیست و ششم تیر 1389 ] [ 22:14 ] [ maryam ]
ایا میدانید چرا سر لاشخور ها مو ندارد
 
chera15.4.gif

 

زیرا لاشخورها  پرندگانی هستند كه از لاشه یعنی جسد حیوانات مرده تغذیه می كنند و حتی برخی از این لاشه ها ممكن است گندیده باشد .

وقتی لاشه چند روز می ماند بعلت فساد از میكروب پوشیده می شود .

 

اگر سر لاشخور مو یا پر داشت هنگامی كه با منقار خود از گوشت لاشه تغذیه می كرد ، میكروبها وارد موهایش می شدند و همان جا رشد می كردند .

 

اما بی موئی سر لاشخور باعث می شود كه كله این حیوان در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار گیرد و در نتیجه میكروبها روی سرش از بین بروند

[ چهارشنبه بیست و سوم تیر 1389 ] [ 22:48 ] [ maryam ]

يك كارشناس تغذيه:
ماندگاري مواد مغذي در ظروف لعابي و پيركس بيشتر است

يك كارشناس تغذيه با اشاره به خطر مسموميت براثر پخت و پز در ظروف مسي و رويي، گفت: ناراحتي كبدي و مسموميت با فلز مس از عوارض طبخ غذا در اين ظروف است.

مهندس علي ميلاني بناب در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه نگهداري حرارت در ظروف مسي به مراتب بيش از ساير ظروف فلزي است، گفت: همچنين ظروف مسي حرارت را حين طبخ به ميزان يكنواخت به مواد غذايي مي‌رساند.

‌ وي ظروف پيركس و لعابي را از جمله بهترين ظروف براي پخت و پز برشمرد و افزود: نتايج بررسي‌ها نشان داده است حين پخت و پز در اين ظروف عناصر و فلزات كمتري به داخل غذا منتقل و مواد غذايي به ميزان بيشتري حفظ مي‌شود.

اين كارشناس تغذيه با اشاره به ناپايداري ويتامين C موجود در ميوه و سبزيجات در برابر حرارت، گفت: در شرايط عادي ميزان ويتامين C موجود در غذا تا 70 درصد حين پخت از بين مي‌رود؛ اين در حالي است كه مقادير باقيمانده ويتامين C در ظروف لعابي 84 درصد، ظروف پيركس 81 درصد، ظروف آلومينيومي 71 و ظروف استيل 66 درصد است.

ميلاني ميزان پايداري ويتامين C در ظروف ساخته شده از جنس‌هاي مختلف را وابسته به ميزان قطعات خرد شده و حتي ميزان حرارت حين طبخ دانست و يادآور شد: در ظروف با جنس آلومينيوم در اندازه متوسط 3/5 ميلي گرم آلومينيوم وارد غذا مي‌شود اگر اين ميزان به 50 ميلي گرم افزايش يابد، شرايط براي ايجاد مسموميت با علايم و نشانه‌هايي چون خشكي دهان،‌ كوليت، تغيير رنگ زبان فراهم مي‌شود.

وي بروز ناراحتي‌هاي عصبي و آلزايمر را از عوارض درازمدت دريافت مقادير فراوان آلومينيوم برشمرد و افزود: چنانچه از ظروف آلومينيومي براي پخت وپز استفاده ‌شود بايد حتي‌الامكان از نگهداري مواد غذايي در اين ظروف خودداري شود.

اين كارشناس تغذيه در خصوص ظروف مسي هم توضيح داد: هرچند مس از عناصر لازم براي فرآيند خونسازي و رفع كم خوني است؛ اما دريافت بيش از اندازه آن به مسموميت و ايجاد ناراحتي‌هاي كبدي منجر مي‌شود.

ميلاني به وجود پوشش‌هايي از جنس قلع، نيكل، استيل و لعابي در ظروف مسي براي كاهش ميزان ورود مس به مواد غذايي اشاره كرد و افزود: وجود اين آْلياژها ورود فلزات سنگين به بدن را سبب مي‌شود.

وي به هموطنان توصيه كرد كه از پخت و پز مواد اسيدي و قليايي (نمكي) در ظروف مسي خودداري كنند و براي نگهداري غذا از اين ظروف استفاده نكنند.

اين كارشناس تغذيه درباره ظروف ساخته شده از فلز "روي" موسوم به ظروف "رويي" گفت: سه كشور ايران، عراق و مصر به علت مقادير كم روي موجود در خاك با كمبود روي مواجه است اما استفاده از ظروف ساخته شده از روي سبب مي‌شود فلزات سنگين ديگري از جمله آرسنيك، سرب و كادميم وارد بدن شود.

 ميلاني در خصوص ظروف تفلوني هم گفت: پخت و پز در اين ظروف باعث كاهش ميزان مصرف روغن مي‌شود و تاكنون گزارشهايي مبني بر مضر بودن آن ارايه نشده است.

وي ادامه داد: اما از اين ظروف در درجه حرارت بيش از 350 درجه سانتيگراد دود متصاعد مي‌شود و اين در حالي است كه خوردگي و كنده شدن تفلون سبب ورود آن به غذا و در نهايت بدن مي‌شود از اين رو استفاده از قاشقهاي چوبي حين طبخ غذا توصيه مي‌شود.

[ پنجشنبه هفدهم تیر 1389 ] [ 10:22 ] [ maryam ]
 دود نکش. سیگار نکش چون هر سیگار اثر ِ ده تا سیگار جذب داره
2- میوه نخور. معدت از هوا پر میشه و ویتامین های میوه در معدت از بین میره. 2 ساعت بعد از غذا یا حداقل یک ساعت قبل ِ غذا میوه بخور.
3- چایی ننوش. چون برگ چای اسید داره و این اسید ِ خاص پروتئین های غذا رو تغییر میده طوری که هضمشون سخت میشه.
4- کمربندت رو شل نکن. باعث میشه روده ات بپیچه یا مسدود بشه.
5- دوش نگیر. خون میره تو جاهای دیگه ی بدنت غیر از معدت و هضم بسیار کند و غذا ها فاسد میشه تو دلت.
6- راه نرو. خون از معدت به پاهات میره و هضم سخت میشه و جذب ِ انرژی ضعیف میشه
7- نخواب فورا. این باعث گاستریت و ماراحتی روده میشه.

[ پنجشنبه بیستم خرداد 1389 ] [ 20:11 ] [ maryam ]
دلایل لاغری چیست؟

افزایش وزن در افراد لاغربا ورزش یا پرخوری؟

لاغرها از بیماری قلبی مصون نیستند

                                      


ادامه مطلب
[ جمعه سوم اردیبهشت 1389 ] [ 12:15 ] [ maryam ]
قابل توجه دیابتی ها
ادامه مطلب
[ پنجشنبه دوم اردیبهشت 1389 ] [ 20:7 ] [ maryam ]
                             
ادامه مطلب
[ پنجشنبه دوم اردیبهشت 1389 ] [ 19:58 ] [ maryam ]
[ پنجشنبه دوم اردیبهشت 1389 ] [ 19:54 ] [ maryam ]
[ پنجشنبه دوم اردیبهشت 1389 ] [ 14:45 ] [ maryam ]
ماهیهای چرب ـ شکلات تلخ- اب ـقهوه ـسبزی ـانواع مغز ـکاری

                             دوپینگ مغزی با 7 ماده مغذی


ادامه مطلب
[ یکشنبه بیست و نهم فروردین 1389 ] [ 23:2 ] [ maryam ]
انار پایین اورنده اوره وکلسترول 


ادامه مطلب
[ یکشنبه بیست و نهم فروردین 1389 ] [ 22:53 ] [ maryam ]
فندق بینایی را افزایش میدهد

فندق ؛ تقویت‌كننده بینایی است


ادامه مطلب
[ جمعه بیست و هفتم فروردین 1389 ] [ 23:19 ] [ maryam ]

 بفرمایید:نوش جان

 

از گرم و سرد كردن مكرر غذاها بپرهيزيد

يك متخصص بيماري هاي عفوني گفت: پياز پوست كنده شده،

ميكروب هاي محيط را جذب مي كند و نگهداري آن جهت مصارف

 بعدي حتي در يخچال، مي تواند موجب مسموميت شود.


ادامه مطلب
[ پنجشنبه دوازدهم فروردین 1389 ] [ 14:44 ] [ maryam ]
[ پنجشنبه بیست و هفتم اسفند 1388 ] [ 16:55 ] [ maryam ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

سلام دوستان در این وبلاگ سعی شده محیطی سالم ومتنوع فراهم بشه تا لحظات شیرین همراه با یادگیری وسرگرمی برایتان بسازد امیدوارم تونسته باشم رضایت شمارا فراهم کنم .
امکانات وب
  • سی ام اس
  • قالب بلاگفا